Apartments

Apartman 1

Capacity: 2 + 1 person

Apartment consists of a bedroom, a kitchen with a dining room, a bathroom and a terrace overlooking the sea. It is located on the first floor and the total area is 28 + 5 m2.

Apartman čine spavaća soba, kuhinja s blagovaonicom, kupaonica i terasa s pogledom na more. Smješten je na prvom katu, a ukupna površina iznosi 28 + 5 m2

• Spavaća soba ima bračni krevet i jedan pomoćni ležaj.
• Kuhinja je opremljena posuđem i priborom – hladnjak s ledenicom, caffe aparat, toster, kuhalo za vodu.
• Kupaonica ima tuš-kadu, umivaonik i WC.
• Terasa s pogledom na more opremljena je stolom i stolicama što omogućava blagovanje na njoj.

Apartman 2

Capacity: 4 person
The apartment consists of two bedrooms, two bathrooms, kitchen with dining room, loggia and terrace overlooking the sea. It is located on the first floor and the total area is 41.2 + 9.3 m2.

Apartman čine dvije spavaće sobe, dvije kupaonice, kuhinja s blagovaonicom, lođa i terasa s pogledom na more. Smješten je na prvom katu, a ukupna površina iznosi 41,2 + 9,3 m2

• Dvije spavaće soba imaju po jedan bračni krevet.
• Kuhinja je opremljena posuđem i priborom – hladnjak s ledenicom, caffe aparat, toster, kuhalo za vodu.
• Apartman je opremljen s dvije kupaonice od kojih svaka ima tuš-kadu, umivaonik i WC – svaka soba ima svoju kupaonicu.
• U sklopu apartmana su lođa i terasa, obje s pogledom na more. Lođa je opremljena stolom i stolicama što omogućava blagovanje na njoj.

Svi apartmani su opremljeni s TV prijemnikom s domaćim i satelitskim programima. Našim gostima na raspolaganju je roštilj u dvorištu kuće, kao i mogućnost korištenja Interneta. Za svaki od apartmana slijedi kratak opis, tlocrt i nekoliko fotografija.

Kuća se nalazi na sjeveroistočnoj strani otoka, u predjelu Zagazinjine, u ulici Silvire Tommasini koja je inače slijepa ulica, pa u njoj nema velikog prometa i buke. Gledano s mora, kuća se nalazi u prvom redu, udaljenom sto metara od obale. Iz kuće se pruža pogled na južni dio otoka Cresa, a dalje na Pag i Velebit u njihovoj pozadini. Apartmani su prometno izvrsno povezani sa velikim dijelom otoka Lošinja i Cresa. Do gradske i ostalih plaža idealnih za malu djecu stiže se pješke ili automobilom za nekoliko minuta. U dvorištu, koje se zbog konfiguracije terena nalazi na tri razine, gostima je na raspolaganju zajednički roštilj.

Leave a reply