Apartmani

Ponuda smještaja

Apartmani su u obiteljskom objektu, u vlasništvu obitelji Lulić koja ih je gradila i vremenom sve više prilagođavala zahtjevima turizma. Vlasnici se neprekidno brinu o svemu što turistima može zatrebati i stoje na usluzi svojim gostima, ne samo u doba ljeta, nego tijekom cijele godine. Treba istaknuti da je u cijeloj kući centralno grijanje koje je od velikog značaja u mjesecima izvan glavne turističke sezone.

Oba apartmana su opremljena klima uređajem i TV prijemnikom s domaćim i satelitskim programima. Našim gostima na raspolaganju je roštilj u dvorištu kuće, kao i pristup Internetu. Za svaki od apartmana slijedi kratak opis, tlocrt i nekoliko fotografija.

Apartman 1 – 2 + 1 osoba

App 1

 

Apartman čine spavaća soba, kuhinja s blagovaonicom, kupaonica i terasa s pogledom na more. Smješten je na prvom katu, a ukupna površina iznosi 28 + 5 m2.
Spavaća soba ima bračni krevet i jedan pomoćni ležaj.
Kuhinja je opremljena posuđem i priborom – hladnjak s ledenicom, caffe aparat, mikrovalna pećnica, toster, kuhalo za vodu.
Kupaonica ima tuš-kadu, umivaonik i WC.
Terasa s pogledom na more opremljena je stolom, stolicama i suncobranom što omogućava blagovanje na njoj.

App 1 Tlocrt

 

Apartman 2 – 4 osobe

App 2

Apartman čine dvije spavaće sobe, dvije kupaonice, kuhinja s blagovaonicom, lođa i terasa s pogledom na more. Smješten je na prvom katu, a ukupna površina iznosi 41,2 + 9,3 m2.
Dvije spavaće soba imaju po jedan bračni krevet.
Kuhinja je opremljena posuđem i priborom – hladnjak s ledenicom, caffe aparat, mikrovalna pećnica, toster, kuhalo za vodu.
Apartman je opremljen s dvije kupaonice od kojih svaka ima tuš-kadu, umivaonik i WC – svaka soba ima svoju kupaonicu.
U sklopu apartmana su lođa i terasa, obje s pogledom na more. Lođa je opremljena stolom i stolicama što omogućava blagovanje na njoj.

App 2 Tlocrt