Wohnungen

Apartmani su u obiteljskom objektu, u vlasništvu obitelji Lulić koja ih je gradila i vremenom sve više prilagođavala zahtjevima turizma. Vlasnici se neprekidno brinu o svemu što turistima može zatrebati i stoje na usluzi svojim gostima, ne samo u doba ljeta, nego tijekom cijele godine. Treba istaknuti da je u cijeloj kući centralno grijanje koje je od velikog značaja u mjesecima izvan glavne turističke sezone.

Apartman 1

2 + 1 osoba
Apartman čine spavaća soba, kuhinja s blagovaonicom, kupaonica i terasa s pogledom na more. Smješten je na prvom katu, a ukupna površina iznosi 28 + 5 m2

• Spavaća soba ima bračni krevet i jedan pomoćni ležaj.
• Kuhinja je opremljena posuđem i priborom – hladnjak s ledenicom, caffe aparat, toster, kuhalo za vodu.
• Kupaonica ima tuš-kadu, umivaonik i WC.
• Terasa s pogledom na more opremljena je stolom i stolicama što omogućava blagovanje na njoj.

Apartman 2

• 4 osobe

Apartman čine dvije spavaće sobe, dvije kupaonice, kuhinja s blagovaonicom, lođa i terasa s pogledom na more. Smješten je na prvom katu, a ukupna površina iznosi 41,2 + 9,3 m2

• Dvije spavaće soba imaju po jedan bračni krevet.
• Kuhinja je opremljena posuđem i priborom – hladnjak s ledenicom, caffe aparat, toster, kuhalo za vodu.
• Apartman je opremljen s dvije kupaonice od kojih svaka ima tuš-kadu, umivaonik i WC – svaka soba ima svoju kupaonicu.
• U sklopu apartmana su lođa i terasa, obje s pogledom na more. Lođa je opremljena stolom i stolicama što omogućava blagovanje na njoj.

Svi apartmani su opremljeni s TV prijemnikom s domaćim i satelitskim programima. Našim gostima na raspolaganju je roštilj u dvorištu kuće, kao i mogućnost korištenja Interneta. Za svaki od apartmana slijedi kratak opis, tlocrt i nekoliko fotografija.

Kuća se nalazi na sjeveroistočnoj strani otoka, u predjelu Zagazinjine, u ulici Silvire Tommasini koja je inače slijepa ulica, pa u njoj nema velikog prometa i buke. Gledano s mora, kuća se nalazi u prvom redu, udaljenom sto metara od obale. Iz kuće se pruža pogled na južni dio otoka Cresa, a dalje na Pag i Velebit u njihovoj pozadini. Apartmani su prometno izvrsno povezani sa velikim dijelom otoka Lošinja i Cresa. Do gradske i ostalih plaža idealnih za malu djecu stiže se pješke ili automobilom za nekoliko minuta. U dvorištu, koje se zbog konfiguracije terena nalazi na tri razine, gostima je na raspolaganju zajednički roštilj.