Privatni smještaj - Erika i Josip Lulić

Iznajmljujemo dva apartmana u našoj obiteljskoj kući, na otoku Lošinju, u mjestu Mali Lošinj. Od kuće se do centra Malog Lošinja stiže pješice za nekoliko minuta, a do svih ostalih plaža, restorana, dućana, benzinske crpke, sportskih terena i marine, automobilom se dolazi za manje od deset minuta.

Kuća je opremljena sustavom centralnog grijanja, što omogućuje korištenje apartmana tijekom cijele godine, a što je značajno za mogućnost poboljšanja zdravlja, jer je s medicinskog stajališta nedvojbeno utvrđeno da je otok Lošinj jedno od najpogodnijih područja, pa je pred oko 135 godina otok dobio zvanični status aromaterapeutskog i klimatskog lječilišta, prvenstveno vezano za smetnje pri disanju.

U neposrednoj blizini je trgovina Jadranka-supermarket koja omogućuje opskrbu svim potrebnim namirnicama i veliko uređeno parkiralište.

Mi smo mali iznajmljivač koji se trudi svojim gostima maksimalno ugoditi, pa vjerujemo da je to jedan od razloga što imamo goste koji kod nas provode odmor i po 20 godina zaredom.

Kvalitetu usluge pokušavamo održati ili poboljšati pa tako stalno kroz manje ili veće zahvate obnavljamo ili dodatno opremamo naše apartmane.

Detaljnije informacije o apartmanima pogledajte na stranici o apartmanima.

Vremenska prognoza
za Mali Lošinj: